30 C
Kopychyntsi
сьогодні 16.04.2024
Архів новин 2006-2018КультураБумбокс у файному місті

Бумбокс у файному місті

-

У неділю 17 лютого у Тернополі відбувся виступ гурту «Бумбокс».
Я був там, дуже сподобалось, тому вирішив написати статтю.

 

Однак давайте краще спочатку ознайомимось із учасниками та історією групи, яка була організована в 2004 році у Києві. Тоді Андрій Хливнюк (вокал), та Андрій «Муха» Самійло (гітара)  почали разом складати музику. І робили вони це лише для себе, без надії на велику популярність. Згодом постало питання про залучення більшої кількості інструментів. Хлопці вирішили поекспериментувати і запросили лише Валіка Матіюка – відомого українського скретч-майстра. DJ не відмовився. Саме Валік зміг органічно доповнити групу, яка почала розвивати свій новий стиль. Гра на пластинах присутня майже у кожній пісні.

 

Хоча група зібралась у Києві, всі її учасники із різних міст: Андрій Хливнюк – із Черкас, Андрій «Муха» Самійло – з Луцька, Валентин «Валік» Матіюк – із Ново-Волинська.

А ось в газеті «20 хвилин» у інтерв`ю після концерту у Тернополі Муха розповів про «правдиву» історію створення гурту: «Одного чудового дня акули українського шоу-бізнесу вирішили створити новий гурт. Для цього оголосили кастинг. Умови відбору були такі – однаковий зріст, одноковий колір очей і однакова сексуальна орієнтація… тобто гетеро. Саме ми троє й пройшли цей кастинг.»

Андрій «Муха» Самійло Андрій Хливнюк Валентин «Валік» Матіюк

Що стосується самого виступу. У неділю 17 лютого у палаці «Березіль» зібралися фанати та поціновувачі гурту «Бумбокс». Концерт розпочався приблизно о 19:10. Публіка привітала оплесками артистів. Спочатку Андрій Хливнюк представився, поспілкувався з народом.

Дуже сподобалось те, що соліст у своїх піснях любив вставити слово «Тернопіль», чи ще щось неординарне. Прозвучало кілька пісень із майбутнього альбому. Присутні потроху почали піднімати свої м`ягкі містечка та співати разом із гуртом. Ще запам`яталось мені шоу Валіка з платівками. Глядачі могли оцінити талант скретч-майстра. Здавалось, що публіка знаходилась у повному розпалі, коли концерт закінчився. Ми почали тупати ногами та просити заспівати «на біс». Хлопці вийшли, Андрій Хливнюк сказав: «Ну як вам не соромно?!», жартуючи. Глядачі почули пісню «Супер-пупер».

 

Чомусь концерт пролетів надто швидко. І тривав всього 70 хвилин.


Те, що я зміг сфотографувати із свого місця


Майже стоячий зал


Втомлені хлопці після концерту (не моя фотка)

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...