30 C
Kopychyntsi
сьогодні 13.04.2024
Архів новин 2006-2018ПолітикаРезультати роботи постійних комісій в Міській Раді за 2012

Результати роботи постійних комісій в Міській Раді за 2012

-

До вашої уваги також робота депутатів в постійних комісіях, які діють при Копичинецькій міській Раді. Назва комісії, склад, а також кількість зданих протоколів далі.

Комісія з питань соціально-економічного розвитку, фінансів і бюджету, підприємництва, побутового і торгівельного обслуговування, транспорту і зв’язку: (оформлено і здано протоколів – 23)

Марак В.З – голова комісії
Фецак І.І. – заступник
Іванків І.Л. – секретар
Герасимович С.О.
Виклюк В.М.
Білик О.І.

Комісія із земельних питань, агропромислового комплексу, аграрних відносин, охорони довкілля: (оформлено і здано протоколів – 20)

Марак 3.Є.- голова комісії
Савчук О.С
Шустик В.З. – секретар
Сова Л.В. – заступник
Хабінець І.В.

Комісія з питань освіти, культури, духовного відродження, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту, соціального захисту населення та молодіжної політики: (оформлено і здано протоколів – 3)
Савка Р.М. – голова комісії
Туліглович М.П. – заступник
Елиїв Т.А. – секретар
Галонський І.М.
Винницький Ю.Й.
Тимчишин М.І.
Шпулик О.В.

Комісія з питань депутатської етики і діяльності, місцевого самоврядування, громадського правопорядку і захисту прав споживачів(оформлено і здано протоколів – 16)
Нарадка З.Р – голова комісії
Марак Є.С. – заступник
Пеляк О.С. – секретар
Лотовський О.В.
Рак А,І.
Кашак С.М.

Комісія з питань містобудування, архітектури, житлово- комунального господарства, промисловості: (оформлено і здано протоколів 2)

Новоставський Б.Я. – голова комісії
Шпікула І.М. – заступник
Тригуба А.Р. – секретар
Повражик В.В.
Червоновський М.М.

Міська Радаhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...