30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.04.2024
Архів новин 2006-2018РелігіяПерше Святе Причастя в храмі Св. Миколая - 2012

Перше Святе Причастя в храмі Св. Миколая – 2012

-

 

Я хліб життя.
Хто приходить до мене – не голодуватиме;
хто в мене вірує – не матиме спраги ніколи» (Йо. 6, 35)

Десятий день червня 2012 року для парафіян церкви Св.о.Миколая запам’ятався найбільше. Саме цього дня тут відбулося урочисте Перше Святе Причастя.  

Перше Святе Причастя – це мить, яка закарбовується у серці назавжди, це хвилина, яка дарує радість життя, це миттєвість, яка веде нас до неба.

У цей величний день яскраве сонце Христового Царства оживило душі маленьких діточок, які прийняли Ісуса до свого серця. Адже превеликою цінністю нашого Спасителя, незрівнянною і дорогою є Пресвята Євхаристія. Це сонце Христового Царства – святої Церкви, що її огріває і оживляє.

Складаємо велику подяку пароху о.Ігорю Середі, а також Васюті Наталії Вікторівні за те, що вони так легко і щиро, а також з великою любов’ю пройшли з нашими дітьми той перший шлях Божої науки, що веде до Життя Вічного.

Щиро зичимо Вам та вашим родинам доброго здоров'я, безмежного щастя і добра, достатку і благополуччя, блавсіх земних благ та Господньої опіки на многії літа!

 

 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...

Додому з перемогою

Визначний день в історії Копичинецького футболу.Наші хлопці впевнено перемогли ровесників з Харкова та Києва і привезли додому перше місце з фін...