30 C
Kopychyntsi
сьогодні 29.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортДругий міжнародний турнір в Чернівцях

Другий міжнародний турнір в Чернівцях

-

В м. Чернівці протягом 24-30 березня проходив ІІ міжнародний турнір серед юнацьких команд 1991 р.н. присвячений до 600-річчя м. Чернівці та відзначенню 64-річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників «Весняні ластівки Буковини 2008».

Участь у турнірі взяло 8 команд. Їх методом сліпого жеребкування розбили на 2 групи. Група А: ФК «Надія»(Копичинці), ФК «Буковина»(Чернівці), ФК «Полісся»(Житомир), ФК «Локомотив»(Санкт-Петербург). Група Б: ФК «Локомотив-2»(Санкт-Петербург), ФК «Буковина-2»(Чернівці), ФК «Дністер»(Заліщики), ФК «Ротор»(Новоселиця).
Розпочався турнір з матчу ФК «Буковина» – ФК «Локомотив», який проходив у вівторок і завершився з рахунком 2:1 на користь господарів.
Наша «Надія» розпочала турнір в середу матчем проти ФК «Локомотив». З перших хвилин матчу пітерці більше контролювали м’яч, але до загострень біля наших воріт так і не доходило. Ближче до середини першого тайму вже копичани почали контролювати хід гри, а «Локомотив» почав діяти на контратаках. Перші моменти в матчі почали з’являтися після 20-ій хвилини матчу, коли Клак Роман, Сагайдак Віктор і Бульбін Олександр по разу провірили на пильність голкіпера. До кінця матчу у наших хлопців було декілька гарних можливостей, щоб відкрити рахунок в матчі, але вони ними не скористались. Натомість у пітерців в атаці нічого не виходило. За перший тайм не було створено біля наших воріт жодного моменту. На перерву команди пішли, так і не відкривши рахунок в матчі.
На другий тайм ФК «Надія» вийшла з великим бажанням виграти цей поєдинок. Як то кажуть, в хлопців «горіли очі». І вже з перших хвилин копичани понеслись в атаку. На 50-ій хвилині матчу прекрасну можливість забити гол втратив Клак Роман. Вийшовши віч-на-віч з голкіпером пробив прямо в нього. Але вже за 10-ть хвилин це вдалося зробити Шпікулі Ярославу. 10-й номер нашої команди, після відскоку м’яча від когось з пітерців, з 30-ти метрів потужно пробив в дальній від голкіпера кут воріт. Гол-красень! 1:0. Після забитого голу наші хлопці не зупинились і далі атакували прагнучи збільшити перевагу в рахунку. Але на 70-ій хвилині матчу самі чуть не пропустили гол. Нападник ФК «Локомотиву» вийшов один-на-один з нашим голкіпером, але пробив вище воріт. ФК «Надія» відповіла на це ударом Клака Романа в штангу, після прекрасної передачі Бульбіна Олександра. До 90 хвилини матчу наші хлопці контролювали хід гри і більше не дали створити біля своїх воріт жодного гольового моменту. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь ФК «Надії».
Деякі фрагменти з матчу ФК “Надія” – ФК “Локомотив”.
п.с. соррі за якість
В наступному матчі в нашій групі зустрічались ФК «Буковина» і ФК «Полісся». Чернівецька команда здобула перемогу з рахунком 2:1.
Наступний матч для ФК «Надії» був матч в четвер проти ФК «Полісся». Як і в попередньому матчі, на перших хвилинах копичани віддали перевагу супернику, стараючись діяти на контратаках. І одна з них ледь не завершилася голом. Сагайдак Віктор пробивав головою, але, на жаль, м’яч пролетів вище воріт. Житомирські футболісти старалися пройти повз захисні редути нашої команди, і їм це вдалося! Вже на 10-ій хвилині матчу було відкрито рахунок. Форвард ФК «Полісся» обіграв нашого захисника, ввійшов у штрафний майданчик і пробив по воротах. М’яч, зрикошетивши від ноги Тесовського Михайла, влетів в дальній від нашого голкіпера кут воріт. 0:1. Після пропущеного голу ФК «Надія» оговталася і почала більш настирливіше діяти в атаці. І вже за 12-ть хвилин після пропущеного голу на табло висвітився рахунок 1:1. Бульбін Олександ, перехопивши «круглого» в центрі поля віддав передачу на Сагайдака Віктора, який просто прекрасним пасом вивів «на побачення» з голкіпером ФК «Полісся» Гуту Михайла. Міша спокійно прокинув м’яч повз голкіпера. 1:1. До кінця першого тайму копичани не переставали атакувати, не даючи при тому житомирцям нічого створити біля власних воріт. Але спромогтися забити гол нашим хлопцям не вдалося. Перший тайм завершився з рахунком 1:1.
Другий тайм розпочався з відчутної переваги ФК «Надії», яка і тривала аж до самісінького фінального свистка. ФК «Полісся» не створили в другому таймі жодного не те, що гольового, а навіть напівгольового моменту. Але, незважаючи на численні атаки та удари, копичанам не вдалося забити ще бодай один гол. Матч завершився з рахунком 1:1.
Наступним матчем у нашій групі, була зустріч ФК «Полісся» – ФК «Локомотив». Незважаючи на ігрову і територіальну перевагу пітерці не змогли забити гол, натомість житомирські футболісти використали одну з нечисленних своїх контратак і забили гол. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь ФК «Полісся».
Останнім матчем в групі, де брали участь копичани, був поєдинок ФК «Буковина» – ФК «Надія». Цей матч для копичан був другий за день. Тому після першого матчу було потрібно відновити власні кондиції і підійти до цього матчу в гарній формі.
Ця зустріч вирішувала дуже багато питань в нашій групі. У разі перемоги ФК «Надія» виходила на 1-е місце, нічия залишала нашу команду на 2-ому місці, а поразка залишала наших хлопців «поза бортом» турніру.
Знову ж на перших хвилинах наші хлопці «віддали м‘яч» супернику і більше діяли на контратаках. Але вже на 15-ій хвилині зустрічі копичинецькі футболісти пропустили гол у свої ворота. Після прекрасної передачі з центру поля нападник ФК «Буковини» вийшов один-на-один з нашим голкіпером і спокійно перекинув через нього м`яча. 1:0. Після пропущенного голу, так само, як і в попередньому матчі, ФК «Нідія» зразу ж оговталась і понеслася відігравати пропущений гол. Прекрасні нагоди забити гол раз за разом втрачали Бульбін Олександр, Клак Роман, Сагайдак Віктор. Але до кінця першого тайму ФК «Надії» так і не вдалося зрівняти рахунок.
Другий тайм розпочався так само, як і закінчився перший. Тобто просто з божевільної переваги копичан. Клак Роман, Лушней Роман, Бульбін Олександр (просто прекрасна можливість: після передачі з кутового «зльоту» пробив в рамку воріт і «круглий» попав в стійку), Демчук Роман, Круць Іван – це ще не весь список футболістів, що могли забити гол. ФК «Буковина» весь другий тайм провела в захисті. Але, на жаль, незважаючи на велику кількість створених гольових моментів ФК «Надія» так і не спромоглася забити бодай гол, який б давав нашим хлопцям право грати в матчі за 3 місце. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь ФК «Буковини».
Підсумкове турнірне положення в Групі А:
п. н. п. р/м о
  1. ФК «Буковина» 3 0 0 5-2 9
  2. ФК «Полісся» 1 1 1 3-3 4
  3. ФК «Надія» 1 1 1 2-2 4
  4. ФК «Локомотив» 0 0 3 1-4 0

Цей турнір завершився для наших хлопців не так вдало, як їм би цього хотілося. Дуже жаль, що, незважаючи на перевагу в кожному матчі, фортуна відвернулася від нас і не дала змоги поборотися за медалі. Але і програвати також треба вміти достойно.

Наступний офіційний матч ФК «Надія» проведе в рамках чемпіонату України з футболу у м.Калуш проти місцевої команди у неділю, 13 квітня.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.