30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортДвобій з Миколаєвом: одна перемога і одна поразка

Двобій з Миколаєвом: одна перемога і одна поразка

-

У суботу, 3 травня, на міському стадіоні нашого міста відбулись матчі в рамках першої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України. У запеклій боротьбі зійшлися дві вікові категорії U-15 та U-17 ОДЮСШ "Колос" (Копичинці) та ФК "Миколаїв" (Миколаїв).

Починати футбольний день взялись хлопці U-17. Матч обіцяв бути напруженим, так як місцевій команді потрібно було вигравати. Лунає свисток, і весь стадіон зацікавленно спостерігає за грою. Обидві команди дуже активно почали гру, пресинг з обох сторін приносить свої плоди. На перших хвилинах вже було здійсненно декілька штрафних ударів. У ворота команди з Миколаєва небезпечно пробивав Бабій Іван, проте м’яч попав в перекладину. Цілий перший тайм виникали небезпечні моменти біля воріт нашої команди, але впевненна гра Костюка Андрія допомогла зберегти рахунок сухим – 0:0.
На другий тайм ”Колос” вийшов налаштований на перемогу. Побачити це можна було з перших хвилин. Проте декілька атак у ворота Миколаєва голом так і не закінчились. Але посередині другого тайму ударом через себе Лазечко Юрій відкриває рахунок – 1:0.
До кінця матчу було проведено декілька замін і злагоджені тактичні дії допомогли не пропустити місцевій команді. Матч закінчився перемогою копичинчан з рахунком 1:0.


Після такого напруженого матчу, очікувалась не менш цікава гра футболістів U-15.
Перший тайм проходив досить спокійно і нічим цікавим не відзначився. У другому таймі помилка в захисті призвела до голу у ворота нашої команди. До кінця гри було багато шансів зрівняти рахунок, проте не вдалось.  Матч так і закінчився поразкою наших футболістів 0:1.

Наступний тур відбуватиметься e Новояворівську, де також зустрінуться команди U-15 і U-17. Домашня гра відбуватиметься 17 Травня проти Івано-Франківської Ніки. Підтримайте місцеву команду, приходіть на футбол 🙂

Спонсор допису: Цікавитесь транспортом і перевезеннями? Для вас існують перевозки сборных грузов, які зможуть вирішити ваші проблеми?

Юрій Круцьhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Різдвяні Копичинці вночі

Вашій увазі Різдвяні Копичинці вночі - 2020 року!Фото: Тарас Елиїв