30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФутбол на День Незалежності. "Молоді" ветерани перемагають

Футбол на День Незалежності. “Молоді” ветерани перемагають

-

 Відразу після петанку на міському стадіоні розпочався футбольний матч між командами "ветеранів", адже саме грали дві команди – тим кому від 30 і тим кому за 45. Слід додати, що у команді тим кому за 45 було багато гравців відомої на теренах області команди "Автомобіліст", котра найбільше прославила наше місто у футбольному плані у 80-их роках.

Те що гра буде цікавою представляв і той факт, що не зважаючи на малу кількість афіш про даний захід охочих подивитись на вже старших і дещо молодших "ветеранів" подитись на це дербі прийшло вдосталь охочих.
Грали дещо по спрощених правилах – тайм по 35 хв і заміни проводились коли завгодно. Тим не менше гра було доволі запеклою. Хоч і деколи гравці фізично не могли бігати, втомлювались та зрештою іскра до перемоги не зникала.

Врештою "молодші" забивають гол, точніше хтось із гравців старших ветеранів записує на свій рахунок автогол. Молодша команда попереду 1:0. Перший тайм так і закінчився із мінімальним рахунком 1:0 на користь молодшої команди.

Та схоже команда Автомобіліста не збиралась здаватись, так на 50 хв матчу після навісної передачі з правого флангу у штрафний майданчик гравця Автомобіліста збивають. Арбітр призначає 100% пенальті, котре успішно реалізовується.

Схоже що даному пенальті не судилось бути останнім. Основний час матчу зафіксував бойову нічию – 1:1. Але футболісти настільки загорілись грою, що вирішили дізнатись хто кращий виконавши серію пенальті.

Як відомо пенальті – це футбольна лотерея. Так тут і сталось, після серії пенальті все таки сильнішою виявилась команда "молодших" ветеранів.

Звісно ніхто не засмучувався, навпаки, на очах у колишніх футболістів була радість і ностальгія за часом, коли їх грою захоплювались як Копичинці так і ціла область.

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Показ фільму Гіркі Жнива

23 листопада 2019 року в Україні відзначається день пам’яті жертв Голодомору. Саме в цей день в Копичинцях відбувся перегляд фільму "Гіркі Жнива" кан...