30 C
Kopychyntsi
сьогодні 17.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортIII-й стрітбольний турнір на кубок сайту. Підсумки

III-й стрітбольний турнір на кубок сайту. Підсумки

-

Окрім спортивних змагань, котрі організовувала безпосередньо міська рада, був ще один спортивний захід котрий організовував безпосередньо наш з вами портал – 3-й стрітбольний турнір. Слід сказати що змагання вже стали традиційними і третіми за ліком. Минулоріч хлопці грали на не зовсім пристосованій для стрітболу площадці. Цьогоріч ситуація змінилась в дещо сторону, на зміну порохам із парку прийшло хороше штучне покриття разом із зовсім новим щитком та кільцем. Як відбувались цьогорічні баталії по стрітболу читайте далі.

Для участі в турнірі було заявлено 4 команди. Вже відомі з минулих років "Бугаї", "Респект", а також відомі гравці але вже із трансформованою назвою команди "Удауу", а також зовсім нові учасники команда "Удауу".

Як і по телевізору на футбольних матчах, так і в нас слід зачитати список учасників команд. "Бугаї": Опир Андрій, Білиця Любомир, Келічавий Арсен; "Респект": Решітко Іван, Мельничук Вадім, Іванків Святослав; стара-нова команда "Удауу": Рога Степан, Ушаньов Едуард, Келічавий Богдан, та нова команда "Покемони": Шпак Павло, Вінницький Артур, Андрій Гнатюк, Андрій Мартинишин.

 

Розпочався турнір з двобою давніх суперників Респект – Бугаї. Описувати кожен матч немає змісту, адже боротьба на стрітбольному майданчику була досить серйозною, у всіх двобоях обидві команди боролись до кінця. Отже перший матч закінчився із рахунком 11:9 на користь Бугаїв.

 

Удауу – Покемони. 7:10 на користь Покемонів
Бугаї – Удауу. 11:10 на користь Бугаїв

У фінальному поєдинку зійшлись Бугаї та Покемони. У важкій боротьбі та перевагою лише в одне очко перемогу здобула команда Бугаї, 12:11 на їх користь.

 

У боротьбі за 3 місце у двобої Покемони-Респект перемогу здобула команда Респект.

Отже цьогоріч кубок знову повернувся до його перших володарів команди Бугаї. Можливо на результат вплинуло також і те що багато гравців команди Респект (нагадаю Респект минулоріч здобув кубок) були задіяні в інших змаганнях цього дня і були дещо фізично втомленими. А взагалі надіюсь що на наступний рік ми не відійдемо від традиції і змагання стануть ще цікавішими та масовішими.

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...