30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортКМБЧ`08: заключний етап змагань

КМБЧ`08: заключний етап змагань

-

У неділю відбулись заключні матчі чемпіонату міста з баскетболу. Спортивний ранок розпочався головною грою дня, у якій зустрічались команди «Бугаї» та «Респект». В обох команд позаду були лише перемоги.

Проте, незважаючи ні на що, сенсації так і не сталося. «Бугаї», які що період, то збільшували відрив і, таким чином, суддя зафіксував рахунок 63:30. Найбільше очків набрали у «Бугаїв»: Фріцький Р. – 18, Гатало В. – 16. У суперників хорошу гру показав Іванків С. – 16. Загалом, команда «Бугаї», на відміну від гри з «Ветеранами», показала досить таки злагоджену, командну і результативну гру. «Респект», розуміючи, що їм вже нічого не світить, в останньому періоді поміняв тактику, і почав грати на публіку, якої, до речі, було вже більше, ніж на минулих поєдинках. Але, як ми вже знаємо, їм це не принесло користі.
Наступна гра, Бугаї – Гамовер, проходила на набагато легших парах. Старші гравці давали грати молодшим, які у свою чергу інколи радували просто феноменальними здобутими очками. Гра пройшла досить таки спокійно, це підтверджує факт, що за матч обидві команди набрали разом 3 фоли. Найрезультативнішими у «Бугаїв» були: Гатало В. – 20, Білінський П. – 13. У «Гамовер» високий клас показали Келічавий Б. – 13, та Ушаньов Е. – 8 здобутих очок. Остаточний рахунок 64:36 на користь досвіду.
І, нарешті, заключна гра: Респект – Ветерани. Це був, мабуть, найдраматичніший поєдинок турніру. «Ветерани» зі свистком судді почали одразу нав’язувати брудну, важку гру. Неодноразово з вуст старших гравців лунала лайка в сторону судді, команди-супротивника. За гру «Ветерани» набрали разом 15 фолів, найбільше у цьому показнику відмітилися Трішкін М. – 4, Черниш А. та Краснянський М. – по 3. Весь матч жодна з команд не могла здобути відчутній розрив в очках. На заключний період «Респект» вийшов програючи 5 очок, але зібравшись з нервами, зміг показати просто чудову гру, і в підсумку перемогти з рахунком 34:31. У «Респекта» проявились Іванків С. – 18 очок, та Решітко І. – 6. У «Ветеранів» хорошою результативністю відзначилися Шпікула І. – 10, Ухач О. – 7 очків.
І так, чемпіонат завершився перемогою Бугаїв. Але на цьому свято баскетболу не закінчується. У неділю будуть проходити ігри плей-оф, які зразу охрестили «Фінал чотирьох». Зустрінуться команди Бугаї-Гамовер, Ветерани-Респект. Перша гра не передбачає нічого цікавого. А от друга, в якій «Респект» повинен довести, що їхня перемога була не випадковою, а закономірною. Після цього відбудеться фінальна гра та гра за 3 місце. Отож, день передбачається бути спекотним.
Опісля відбудеться вручення кубка та нагородження переможців. Ігри орієнтовно почнуться, як завжди, о 10:30, у спортзалі ЗОШ №2.

Пропонуємо переглянути деякі світлини з матчу Респект-Ветерани

Важка гра під щитом

У грі Шпікула І.

Чергове порушення

Атакує Решітко І.

Відпрацьовує захист

Потужний прохід Краснянського М.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.