30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортКМБЧ-2008. Переможців визначено

КМБЧ-2008. Переможців визначено

-

З початком весни завершився Копичинецький міський баскетбольний чемпіонат. Нагадаю, у чемпіонаті брало участь 4 команди: „Бугаї”, „Гамовер”, „Ветерани” та „Респект”. Сьогоднішній день запам’ятався нагородженням переможців та проведенням ще трьох заключних ігор. Організаторами змагань було вирішено провести „Фінал чотирьох”, а опісля – нагородити переможців чемпіонату міста. Отже, почнемо.

„Бугаї” – „Ветерани”



До виходу на ігровий майданчик фактично всі були впевнені у перемозі „Бугаїв”, проте з перших хвилин „Ветерани” показали, що в жодному разі не слід забувати про старших за віком спортсменів. Протягом перших двох періодів гра була рівною. Спочатку вигравали „Бугаї”, але з незначним відривом всього 4 очки. У другому періоді ситуацію виправили „Ветерани”, вигравши у „Бугаїв” з різницею у 3 очки, що дозволило закінчити першу половину зустрічі з мінімальним відривом „Бугаїв” всього в одне очко. Тільки не знаю, що саме вплинуло на подальший хід гри, чи то сконцентрованість „Бугаїв”, чи вхід у гру Гуцала Павла :), але протягом двох наступних періодів „Бугаї” збільшували відрив, що в кінцевому результаті вилилось у перемогу з рахунком 60:41 на користь „Бугаїв”. Слід зазначити, що у порівнняні з попереднім матчем цей був доволі „чистим” (дуже мало фолів), команди грали відкрито, стараючись не порушувати правила. Найкращими у цій зустрічі в команді „Ветерани” став Кузик О., що записав 15 очок в актив своєї команди, причому 9 очок було закинуто з-за 3-ох очкової лінії, а у „Бугаях” найактивнішим виявився Опир А., котрий за гру набрав 12 очок.

Наступним став матч між двома наймолодшими командами в чемпіонаті – „Респект” – „Гамовер”

„Респект” – „Гамовер”

Гру „двох шкіл”, як ще назвали її вболівальники, можна сміло віднести до розряду найцікавіших. Протягом перших двох періодів „Респект” впевнено обігрував суперника. Бажання виграти „Гамовер” не втратив, і у третьому періоді показав чудовий результат, обійшовши „Респект” у 9 очок. Щоправда,  жаги до спортивної перемоги не вистачило, перемогти хлопцям не судилось. Останній період з незначним, але відривом, виграв таки „Респект”, що вплинуло на кінцевий результат зустрічі – 43:38 на користь „респектових хлопців”. Найкращими у цій зустрічі, вже традиційно, у команді „Гамовер” став Келічавий Б., набравши 12 очок, у „Респекті” знову таки відзначився Іванків С., здобувши 19 очок.

„Бугаї” – „Респект”



На цю гру організаторами чемпіонату було прийнято рішення про проведення 2-ох 15-ти хвилинних періодів, замість 4-ох 10-ти хвилинок. На що обидві команди погодились і приступили до гри.

З перших хвилин „Бугаї” повели у рахунку. Результат очевидний – 34:8 на користь „Бугаїв”. Загалом, команди грали злагоджено, особливо не порушували правил. „Залітало” фактично все, що летіло в сторону кошика. У другому періоді „Респект” дещо додав обертів, проте виграти у цьому періоді, як і у всій зустрічі, не вдалось. Все, що вийшло, це скоротити відрив. Фінальний свисток судді матчу зафіксував рахунок 59:23 на користь „Бугаїв”. У цьому матчі найкращими у свої командах були: у „Респекті” Рога С., котрому за гру вдалось здобути 9 очок для своєї команди, а найактивнішими „бугаями” стали Фріцький Р. та Приступа С. котрі набрали по 14 очок кожен.



Нагороджує сам мер міста

Переможці КМБЧ-2008 команда "Бугаї" (неповний склад)

ІІ місце в КМБЧ-2008 команда "Респект"

Традиційне загальне фото

На такій високій ноті закінчився цей ігровий день. Наступною стала вже не спортивна, а урочиста частина. З рук організаторів турніру та міського голови Пеляка Володимира команди отримали призи, дипломи, ну а переможці і кубок як символ перемоги у міському чемпіонаті з баскетболу. Отже, результат КМБЧ-2008 такий: 4 місце – „Гамовер”, 3 місце – „Ветерани”, 2 місце – „Респект”, а переможці – „Бугаї”. На завершення урочистої частини мер міста пообіцяв у сприянні з боку міської влади у проведені міського чемпіонату з баскетболу, а також висловив надію,  що даного роду змагання стануть традицією у нашому місті.

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...

Додому з перемогою

Визначний день в історії Копичинецького футболу.Наші хлопці впевнено перемогли ровесників з Харкова та Києва і привезли додому перше місце з фін...