30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортСДЮШОР Верес (Рівне) – ФК «Надія» (Копичинці). Наполовину приємно…

СДЮШОР Верес (Рівне) – ФК «Надія» (Копичинці). Наполовину приємно…

-

Сьогодні, 10 травня, професійний футбольний клуб рідного міста «Надія» провів свої чергові матчі у Дитячо-юнацькій футбольній лізі (ДЮФЛ). У рамках 15 туру копичинецькі спортсмени помірялись силами на виїзді у Рівному з місцевим «СДЮШОР Верес». Обидва поєдинки виявились непростими для нашої команди…

11.05.09, додано фото з матчу

Отож, почнемо зі старшої команди – ФК «Надія» U 17. Хлопці вийшли на газон рівненського стадіону в піднесеному дусі. Оптимізм майже одразу переріс у забитий гол. Приблизно на 5 хвилині матчу гравець ФК «Надія» Володимир Леськів вивів копичинецьку команду вперед. Далі гра проходила у рівному тоні, гра точилась здебільшого у центрі поля, гострих моментів в обидвох клубів практично не виникало. Як наслідок, ФК «Надія» втримала переможний результат до останніх хвилин зустрічі. Фінальний свисток зафіксував чисту гру, приємне післяматчеве братання команд і тотальну відсутність будь-яких ексцесів. Варто відмітити також, що на полі стежило якісне суддівство, якого, на жаль, у сучасному футболі все менше і менше.

 

 

Єдиним прикрим моментом стали кадрові проблеми в обидвох складах ФК «Надія». Зокрема ФК «Надія» U 17 привезли на гру до Рівного лише 12 гравців, молодша команда – на кількох футболістів більше. Втрати в більшості зумовлені травмами гравців. Навіть герой матчу, Володимир Леськів, грав сьогодні з поламаним пальцем, а на 36 хвилині його все ж замінили. Такий вчинок на благо команди заслуговує додаткових оплесків.

 

 

Спонсор допису: Вы водитель автомобиля и интересуетесь собственной безопасностью? Купите видеорегистратор автомобильный, чтобы документировать все проишествия на дороге

1992 р.н. СДЮШОР Верес (Рівне) – ФК «Надія» (Копичинці) – 0:1. Копичани везуть три очки додому, приємні враження від гри і зокрема від суддівства. Перемога дала можливість на ще один крок наблизитися до трійки лідерів серед команд 1992 року народження: ДЮСШ-1 (Хмельницький), МФК Ковель (Ковель) і ДЮСШ (Бердичів).

Додаткова інформація:

 

Склад ФК «Надія» U 17

 

Турнірне становище ФК «Надія» U 17

 

 

А тепер про матч іншої, молодшої команди – ФК «Надія» U 15. До сьогоднішнього туру футболісти копичинецької команди займали другу сходинку в своїй групі, поступаючись лише на один пункт одному з лідерів ДЮФК Нива-Світанок (Вінниця) і маючи ще одну гру в запасі, що вселяло надію повернутися на вершину турніру. У 15 турі гравцям ФК «Надія» 1994 року народження потрібно було конче перемагати.

Отож, гра розпочалась у спокійному тоні. Обидві команди примірялись одне до одного, раз по разу проводячи атаки і перевіряючи на пильність голкіперів. Втім, такий стан речей тішив недовго. Взявши ініціативу в свої ноги, рівненькі футболісти настирливіше атакували і впевнено відрили рахунок в матчі. 1:0.

ФК «Надія» одразу побігла відіграватися. Шкода, але у ході атак нашим спортсменам постійно бракувало результативності, а, може, і підтримки рідних вболівальників. Ну а рівнянам допомагали рідні стіні, в яких вони незадовго подвоїли перевагу над копичанами. 2:0.

Звісно, такий рахунок аж ніяк не міг подобатися ФК «Надії» і вони понеслися вперед. Утім, всі намагання щось змінити в матчі виявились марними. А рівняни забили ще, та ще й як забили… Гол-красень у виконанні футболіста СДЮШОР Верес поховав надію на перемогу копичан… 3:0.

 

За такого перебігу гри і рахунку команді, що програє, нічого не залишається робити, як тільки намагатися забити так званий «гол престижу». Не знаю, чи варто радіти, але «Надія» не заставила довго чекати на скорочення рахунку. Після неймовірної передачі капітана команди ФК «Надія» U 15, Святослава Мельника, м’яча відквитав Андрій Волоцюга, ударом головою відправивши круглого у ворота .

 

1994 р.н. СДЮШОР Верес (Рівне) – ФК «Надія» (Копичинці)3:1. Шкода, але це футбол. Маємо надію, тай сама «Надія» має надію, що в наступних матчах рідна команда обов’язково переможе. За анонсами матчів і результатами стежте на сторінках нашого порталу.

Додаткова інформація:

Склад ФК «Надія» U 15
Турнірне становище ФК «Надія» U 15

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...