30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортСтрільниця в фарбі або "Семкова сотня-2008"

Стрільниця в фарбі або “Семкова сотня-2008”

-

Буквально вчора з неймовірним успіхом відгримів перший Копичинецький турнір з пейнтболу "Семкова сотня". Як наслідок неймовірна кількість емоцій у глядачів та гравців і дещо менша кількість синців у учасників турніру. Участь в турнірі взяло 8 команд по 3 особи. Деталі турніру дивіться далі. Ініціатором турніру виступила Молодіжна громадська організація "КІМ", портал міста kopychyntsi.com.ua, а технічні умови для проведення турніру забезпечив Чортківський пейнтбольний клуб "Армада". Як годиться, в кожному турнірі, невід’ємним етапом є заповнення заявок від команд.

Отже, для участі в першому пейнтбольному турнірі в Копичинцях зголосились такі команди: Едельвейс, Сніжинка, Пенсіонери, Телепузики, Bad Boys, окраса турніру – дівчача команда Бугага, а також вже знайомі нам команди з стрітбольних і баскетбольних змагань команди Бугаї та Respect.



Вступний інструктаж

Згідно регламенту турніру та жеребкування було створено дві групи команд. До групи А ввійшли Respect, Bad Boys, Едельвейс та Сніжинка. До групи B ввійшли Пенсіонери, Телепузики, Бугага і Бугаї.

Дівчата – окраса кожного турніру 😉

А тепер дещо про сам турнір та його регламент. Кожен бій тривав 5 хв. Перемагає та команда, яка впродовж цього часу захоплює прапор іншої команди і відносить її на свою "базу". За це дається 3 очки. Якщо команда взяла прапор, але гравця з цим прапором вбито, то команда отримує 2 очки. Також враховувалась кількість вбитих з кожної команди (на випадок набору командою однакової кількості очок).

Оскільки турнір тривав декілька годин і видимість поля для глядачів була обмеженою, та й пейнтбол дуже динамічна гра і запам’ятати всі ігрові моменти досить важко, тому основний акцент буде зроблено на найцікавіших моментах а також на самих результатах ігор. Тому прошу не ображатись гравців та вболівальників.

Ігрові моменти

Також слід сказати, що насправді в цьому турнірі не виявилось команди явного лідера, адже на турнірі не було такої команди, котра б ніколи не програвала. Матчі будуть йти не по порядку проведнення. Отже, почали.

В першому етапі турніру в групі А відбулись такі спаринги:

Respect – Bad Boys
В цьому двобої виявились сильнішими гравці команди Bad Boys, які додали 3 очки до свого здобутку.

Respect – Едельвейс
На цей раз перемогу здобула команда Respect. Три очки в їх скарбничку

Respect – Сніжинка
Знову перемога Respectу. Ще 3 очки

Едельвейс – Сніжинка
Перемога Едельвейсу. 3 очки на їх користь

Bad Boys – Едельвейс
Перемога команди Едельвейс. 3:0 на їх користь.

Сніжинка – Bad Boys
Перемога Сніжинки. 3:0 на користь Сніжинки.

Отже, згідно результатів ігор в першій групі А до півфіналу турніру прорвались команди Respect та Едельвейс, які відповідно до турнірної таблиці набрали по 6 очок. Проте за кількістю "вбитих" суперників/"вбитих" гравців команда Respect була краща.
Відповідно перше місце в групі за Respect-ом, друга за Едельвейсом.

В першому етапі турніру в групі B відбулись такі двобої:

Пенсіонери – Телепузики
Матч закінчився перемогою Пенсіонарів. +3 очки зачислили Пенсіонери на свій рахунок.

Телепузики – Бугага
З дівчатами важко воювати, але можливо. Перемога Телепузиків – 3:0

Бугаї – Пенсіонери
Перший і останній матч в якому зафіксовано нічию – 0:0

Пенсіонери – Бугага
Один із найдраматичніших матчів на думку глядачів. Адже, дівчатам вдалось зробити не можливе – перемогти досить сильного і грізного суперника. Одній дівчині вдалось пройти правим флангом поля та застрелити двох (!!!) гравців команди суперника, котрі сидячи в засідці, та прострілюючи інших двох суперниць, не побачили третьої. Як наслідок перша перемога дівчачої команди на турнірі. 3:0

Бугаї – Бугага
В цьому матчі зафіксована перемога Бугаїв. 3:0

Бугаї – Телепузики
Також досить цікавий поєдинок. Оскільки в команді Бугаї в гравця закінчились набої, в нього не було виходу, як бігти до прапора. Будучи застреленим вже після взяття прапора команда Бугаї все таки здобуває 2 очки. Які були дуже важливі для проходження далі в півфінал. Як наслідок 3:2 на користь Телепузиків.

Отже, згідно результатів ігор в другій групі В до півфіналу турніру прорвались команди Телепузики та Бугаї. У Телепузиків 6 очок, в Бугаїв – 5.

"Кров" турніру

Синці турніру

Отже згідно турнірної таблиці відбулись такі півфінали:

Бугаї – Респект
Мабуть найзапекліший двобій. Два баскетбольних суперники зійшлись у пейнтбольному двобої. Командам не хватило 5 хв. і оскільки нічиї в півфіналі не могло бути – ще 5 хв. котрі і вирішили долю двобою. На цей раз в Пейнбольній суперечці виявились сильнішими Respect. Як наслідок, Respect у фіналі, Бугаї у грі за 3 місце.

Телепузики – Едельвейс
В цьому двобої все вирішилось значно швидше. Декілька хвилин запеклої стрільби, декілька поранених, як наслідок перемога Телепузиків, на котрих чекав фінал, а на Едельвейс чекав бій за 3 місце.

В двобої за третє місце зійшлись Бугаї – Едельвейс.
Тут з боку Бугаїв була застосована тактика бліцкригу, яка в кінцевому результаті не принесла нічого крім 5 попадань в одного з гравців =), та здобутя Едельвейсом 3 місця в пейнтбольному турнірі. Проте прорив і розстріл одного з гравців Бугаїв здорово піднесла настрій глядачів. За що Бугаям і подяка.
Отже, Бугаї – 4 місце. Едельвейс – 3 місце

4 місце – команда "Бугаї"

Володар бронзових нагород – команда "Едельвейс"

Ось і саме головне. Фінал
Телепузики – Респект
Дві команди розуміли, що це найважливіший матч турніру. Оскільки ніхто не хотів підставлятись під кулі обома командами було вибрано тактику "засідання" за перешкодами. Як наслідок одна з команд, а саме Respect виборола таку бажану перемогу. Телепузики другі.

Срібний призер – команда "Телепузики"

Переможці турніру – команда "Respect"

Пам’ятний кубок переможцям

Потім було ще урочисте нагородження медалями за 2 та 3 місце, а за 1 місце медалями та пам’ятним кубком.

P.S. Від імені організаторів і від себе особисто дуже вдячний всім хто взяв участь в турнірі, а особливо тим хто допомагав підготувати поле для проведення турніру, дякую за хороший настрій під час турніру, море емоцій, той синяк під ребром і на руках-ногах, дякуємо Богу за таку хорошу погоду. Надіюсь це було не останній раз, мабуть ще раз повторимо. Чи шо скажете?!

Фото: Ярина

Dyoma, Яринаhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...