30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортВ бій, під зливу! Маркер, фарба – наша сила!

В бій, під зливу! Маркер, фарба – наша сила!

-

Учора, 12 липня, у світлий празник святих покровителів Петра й Павла, копичинецький ліс побачив мужні та відважні змагання 12-и героїв. 12-ти стрільців з пейнтбольної зброї, 12-еро сміливців, котрі не побоялись і не полінились під нещадний дощ захистити честь щорічного турніру «Семкова сотня». Третя за рахунком подія сталася на фабричному майданчику, з окопами і деревами, і є чітко наближеною до реальних воєнних сутичок. Зрештою, злива додала ще більше реалізму забаві.

На жаль, а, може і на щастя, цього річ виступило лише 4 команди. З одному боку погано, бо мало учасників, з іншого добре, бо ті 12-еро награлись досхочу, чого б не сталося, якщо б, наприклад, було 24 особи. Тож, представляю команди і їх учасників.

Одразу назву новачків турніру, Івана Русина (DJ Malysh), Назара Бойчука і Святослава Мельника, яких об’єднала кумедна назва команди «Шльоцики».

«Каспери» – досвідчений Роман Липка, новачок Володя Мартинишин і ватажок, Славік Палій, він же DJ Casper, на його ж честь і названа команда.

Третю команди склали студент і випускник медичного вузу, Едік Ушаньов і Руслан Кравець відповідно, а також новачок Іван Тимків. Назва відповідна реноме хлопців – «Дохтори».

І, наостанок, команда організаторів турніру «Пляцки» – Павло Ухач (Пашко), Олег Ухач і Андрій Філатов.

Коротко про правила. Переможцем гри вважається та команда, яка вбила всіх суперників, або забрала ворожий прапор і занесла на свою базу. Вбивстом називається одне пряме попадання кулей з фарби в суперника і його зброю. Після цього гравець повинен покинути гру, право повернутися має вже в наступному раунді.

Турнір проводився за принципом чемпіонату. Тобто всі команди по разу зустрічалися одне з одною, а переможець визначався за кількістю набраних очок і різниці вбитих суперників.

Спочатку про перший тур. На поле бою вийшли досвідчені «Дохтори» і «Пляцки». Гра тривала майже хвилину, на великих швидкостях і цілком закономірно Едік, Руля і Ваня рознесли в пляцок свої суперників. Дохтори – Пляцки. 3:0.

Побачивши, як взагалі грати у пейнтбол, в окопи засіли «Шльоцики». Їх ворог, досвідчені Каспери, несподівано для себе довго возилися з впертими новачками, але, врешті-решт, закономірно виграли. Шльоцики – Каспери. 1:3.

Ваня Русин готується до бою…

Назар Бойчук також хвилюється…

 

Другий тур вніс дві несподіванки. Спочатку організаторська команда «Пляцки», після нищівного погрому в попередньому турі, відігралась на «Шльоциках», не залишивши в живих нікого. Пляцки – Шльоцики. 3:0.
А потім «Дохтори» повторили успіх першого туру і винесли за межі майданчика грізних «Касперів» з рахунком 3:1. Слід сказати, що гру в цьому турі повністю зробив «дохтор» Руслан Кравець, «винісши» за кілька хвилин одразу двох «касперів».

 

Розлючений Славік Палій

І задоволений влучними вистрілими Руля Кравець

 

Спостерігають…

Едік Ушаньов здивувався…

Що ж, тепер все вирішувалось у третьому турі, адже всі команди, окрім «Шльоцики», ще могли поборотися за першу сходинку.

Першими закривали турнір пара «Дохтори» і «Шльоцики». Скажу вам, що тут ледь-ледь не запахло гучною сенсацією. Дуже вміло, видно, що розігралися, захищалися «Шльоцики». Спершу Іван Русин «виніс» Руслана Кравця з гри, за кілька секунд покинув її і лідер, Едік Ушаньов. На полі лишився новачок Іван Тимків, якому посміхнулася удача. Спершу він «убив» Святослава Мельника, а в Русина, як на зло, закінчилися набої. Дохтори – Шльоцики. 3:2.
Таким чином, «Дохтори» оформили чемпіонство у «Семковій сотні – 2010». Учасники-переможці отримують право від пейнтбольного клубу «Пантера» один раз зіграти повну гру БЕЗКОШТОВНО! Кубків і медалей цього не було, бо не дозволяв бюджет і кількість учасників турніру. Та й ціна гри істотно впала аж до 40 грн!

"Дохтори" радіють перемозі! Мало кулі не поїли 😉

Казала мама не знімати маску…

Що ж, чемпіона привітали, але ще ж залишилась гра за третє місце. Тут, зрештою, запеклої боротьби не вийшло, і досвідчені «Каспери» закономірно побили «Пляцки» в суху. Каспери – Пляцки. 3:0.

Для зручності подаємо турнірі таблиці чемпіонату.

 

 

Шльоцики

//////////

3:1

3:2

3:0

Каспери

1:3

///////////

3:0

0:3

Дохтори

2:3

0:3

//////////

0:3

Пляцки

0:3

3:0

3:0

//////////

 

 

Команда

В

П

Р

О

Дохтори

3

0

9:2

9

Каспери

2

1

6:4

6

Пляцки

1

2

3:6

3

Шльоцики

0

3

3:9

0

 

Ну а після «Семкової сотні» відбулось братська велика битва 4 на 4. Лив дощ, в масках годі було щось розглянути, стріляли на звук і на удачу, всі в болоті, раді, щасливі, по-дятячому безтурботні. Вкотре переконуюся, що активний відпочинок ніколи й нізащо не зрівняться з іншими видами відпочинку.

 

Дякуємо всім, хто долучився до цієї знакової для міста події. В скорому часі повторимо змагання! Хто хоче з нами – пишіть, зголошуйтеся!
 

 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Веломарафон

У суботу, 31 липня відбувся “Копичинецький Веломарафон 2021” до Дня Об’єднання Копичинецької громади. Цьогоріч маршрут склав близько 38 кілометрів та...

Арт перформанс на сміттєз...

Житель Копичинець Сергій Оцел опублікував фото на місцевому сміттєзвалищі. Ця світлина привернула широку увагу громадськості до проблеми неорганізова...