30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортВдалий старт ФК "Копичинці"

Вдалий старт ФК “Копичинці”

-

Вчорашня неділя подарувала копичинецьким вболівальникам найпопулярнішої гри в світі справжнє свято. Матчем проти команди із села Вікно команда ФК «Копичинці» ввійшла в боротьбу за кубок району по футболу, і зробила це з неабияким успіхом.

 

Незважаючи на те, що цілий ранок йшов дощ, запасне футбольне поле виглядало досить-таки пристойно. Мабуть, це завдяки тирсі, якою воно в більшості покрите.

Матч розпочався з пристрільних атак господарів. І хоча суперники й не були хлопчиками для биття, але виглядали мляво та розгублено. Ця невпевненість і призвела до того, що на 5 хв матчу суддя призначив одинадцятиметровий, через збиття гравця ФК «Копичинці» у власній штрафній. Проте на велике здивування Марак А. пробив прямо у воротаря і можливість для відкриття рахунку було втрачено.  Набравшись злості, все той же горе-пенальтист після черги вдалих фінтів забиває перший гол на 15 хв. 1:0. Далі гра поступово вирівнялась. Проте атаки копичан були набагато гостріші та ефектніші. Тільки на 38 хв. після чудового дриблінгу Козубського Р. вдається подвоїти рахунок. Далі черга забивати прийшла до Краснянського А., – 3:0. Що не кажіть, а минулорічна гра на область якісно піднесла рівень атакуючої ланки ФК «Копичинці».

У другій половині матчу хлопці вже більше грали у вільний футбол. Це з одного боку створювало більше проблем Пришляку І., який вийшов на заміну першому голкіперу, а з іншого почастішали гострі моменти біля воріт суперника. Білиця Л., який перший тайм відбігав у захисті, а після перерви став у півзахист, завдяки своїй хорошій фізичній підготовці раз-у-раз пробігав правим флангом і в одній з таких атак відмінним навісом віддав передачу Мараку А., а той у свою чергу майстерним ударом головою забиває гол. Але суддя побачив Андрія в офсайді і гол не зарахував. Буквально через 5 хв суперник знову порушує правила у своїй штрафній, і суддя вдруге призначає одинадцятиметровий. До м’яча став Черниш А. і не схибив – 4:0. На 65 хв. Марак А. забиває в обіграванні декількох захисників черговий гол. Та це ще був не кінець. На 70 хв. влучним ударом метрів з 15 Краснянський А. робить дубль. А ще через 10 хв записує в актив хет-рик Марак А.
7 сухих голів. Такий підсумок першої гри копичинецької команди на кубку району. І хоча команда «Медобори» не є фаворитом змагань, але все ж таки така якісна та результативна гра повинна радувати. Надіємось, що і наступні матчі нашої команди будуть такі ж видовищні. Гра-відповідь відбудеться у с.Вікно наступної неділі.

попередня статтяСДЮШОР(Калуш) – ФК “Надія”
наступна статтяЗ річницею, husyatin.com.ua!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Арт перформанс на сміттєз...

Житель Копичинець Сергій Оцел опублікував фото на місцевому сміттєзвалищі. Ця світлина привернула широку увагу громадськості до проблеми неорганізова...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...