30 C
Kopychyntsi
сьогодні 29.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортЗавершення першого кола. У наших команд - перемога та нічия

Завершення першого кола. У наших команд – перемога та нічия

-

В суботу 9 листопада відбувся матч між командами ”ОДЮСШ” Колос Копичинці та ”СДЮШОР-4” Львів. Перший матч цих команд відбувався 7 вересня у Львові. Тоді наші команди U-15 U-17 поступились 4-0 і 6-0 відповідно. До матчу обидві команди були налаштовані на перемогу.

І ось починається матч гравців U-17. Обидві команди провели непогані атаки, але голом так і невідзначились. І ось на середині 1 тайму, футболісти з Львова проводять вдалу атаку, яка закінчується голом в ворота нашої команди. До кінця матчу було декілька штрафних в ворота львів’ян, але результату не дали.

На початку 2 тайму було видно що команда з Копичинець налаштована рішуче. Щільний пресинг, і злагоджені дії в атаці і в захисті дають свої плоди. На 5 хв. другого тайму передача з флангу знаходить Лазечка Юрія, і той без проблем пробиває головою в кут воріт, воротар не мав шансів парирувати удар, рахунок стає 1-1. Після цього голу наші гравці стали ще більше пресингувати суперників. І вже через 5 хв. прорив Західного Назара по фланзі, і його передача знаходить Круця Юрія, удар головою в ствір воріт, воротар парирує удар, але Юрій миттєво зреагував, і сильним ударом посилає м’яч в сітку воріт. Злагоджена гра дається взнаки, рахунок стає 2-1. Обидва тренери по черзі проводять заміни, гра вирівнюється, обидві команди проводять атаки, які не дають результату.На останніх хвилинах копичани проводять атаку, передач в штрафну площадку, і в метушні м’яч вже вдруге залітає в ворота від Юрія Лазека. 3-1. І ось фінальний свисток, свідчить про завершення матчу, і про першу перемогу в ДЮФЛУ наших футболістів U-17.

Незадовго починається матч команди U-15. В першій половині першого тайму обидві команди мали змогу відзначитись, але рахунок залишається незмінним. За 10 хвилин до кінця першого тайму футболісти з Львову проводять свою атаку, передача в штрафний майданчик, боротьба і футболіст команди суперника падає. Суддя вказує на 11 метрів. До точки підходить ”Сдюшорівець” пробиває вкут воріт, і воротар відбиває пенальті! Удар на добивання також був заблокований воротарем. Дальше до кінця матчу зберігалась рівна гра, тому позакінченню матчу рахунок на табло – 0-0.

Ось і закінчилось перше коло Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України. Для нашої команди U-17 перше коло видалось не зовсім вдалим. Після 10 матчі наша команда має в своєму активі 4 очка, і займає останнє місце. Команді U-15 перше коло видалось більш вдалим. Після 10 матчів вони мають в своєму активі 11 очок і займають 7 місце.

Побажаємо успіхів нашим гравцям у другому колі, і з гарним настроєм йдем на зимову перерву 🙂

Юрій Круцьhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.